O nama

 

Alius grupa d.o.o. osnovana je 2003. godine kao rezultat osnivačevog dugogodišnjeg rada na području integriranih informatičkih rješenja u security industriji, informatici i telekomunikacijama.

 

Od svojih početaka do danas ostvarili smo progresivan rast upravo zahvaljujući stalnom praćenju najnovijih dostignuća s područja elektronike i informatike te njezinim primjenama u današnjim referentnim rješenjima.

 

Cjelokupno poslovanje podređeno je zadovoljstvu naših kupaca. Od samog početka odlučili smo da ćemo biti prepoznatljivi po visokom standardima profesionalnosti na kojima se inzistiralo u svim segmentima poslovanja. To je rezultiralo formiranjem profesionalne prodajne službe u odjelu maketinga, tehničkog odjela za podršku partnerima i krajnjim korisnicima, odjela za programiranje i dizajn i odjela kvalitete. Upravo radi stalnog praćenja stanja na tržištu i velikog broja zadovoljnih korisnika, s vremenom se razvio i odjel istraživanja i razvoja unutar kojeg se razvijaju i plasiraju na tržište inovativni proizvodi iz vlastite produkcije i predstavljaju hardware/software rješenja vrhunske kvalitete.

 

Kontinuiranim komuniciranjem sa svojim kupcima prikupili smo dovoljno informacija koje su nas inspirirale da krenemo u istraživanje zajedno s našim partnerima. Došli smo do inovativnih ideja i pozicionirali se kao lider na području jednostavnih, kreativnih i integriranih informatičkih rješenja u farmaceutskoj industriji.

 

Tvrtka ima u svom portfelju nekoliko inovacija koje su zaživjele, najuspješnija inovacija iz 2012.godine je sustav za stalni nadzor temperature i vlage - PHARMALOGGER. Nakon Pharmaloggera, nastala je inovacija Pharmalogger Stand Alone sustav za stalni nazor temperature u vozilima 2014.godine, a zatim i Laboratorijski referentni kapacitivni vlagometar vrlo visoke preciznosti mjerenja 2016.godine.

 

Zadovoljstvo naših korisnika, očuvanje liderske pozicije na području jednostavnih i kreativnih informatičkih rješenja u farmaceutskoj industriji te pružanje maksimalne sigurnosti na sustavima visokog rizika naši su temeljni ciljevi.

 

Svoje ciljeve razvijamo uz promišljene strateške odluke u duhu inovativnosti i kreativnosti, stalnim usavršavanjem svojih zaposlenika kroz edukacije na stručnim seminarima i posjetima najvećih svjetskih sajmova.

 

 

Nagrade

Nagrade PGŽ za najbolje inovacije:

2012. god., 2. mjesto Pharmalogger

2014. god., 1. mjesto Pharmalogger Standalone

2016. god., 1.mjesto Laboratorijski referentni kapacitivni vlagometar vrlo visoke preciznosti mjerenja

2015. Priznanje od HGK za poseban doprinos razvoju inovatorstva u PGŽ

Pregled sadržaja > Trebate podršku? Budite u tijeku!
Početna Podrška e-pošte
Novosti Telefon
Laboratorij Kako do nas
Mapiranje i kvalifikacija prostora Reference O nama Kontakt
Izbornik